Graniti e Leonita shkëmbejnë puthje në prani të vajzës së vogël

Muaj më parë Graniti dhe Leonita kanë përjetuar për herë të parë ndjenjën e epitetit prindër.

Dyshja këto momente lumturie po i ndajnë shpesh me ndjekësit që kanë në rrjete sociale.

Në mesin e imazhe, çifti momentet e mira ndërmjet veti nuk i ndajnë edhe në prani të vajzës së vogël Aynës.

Duke shkrepur çaste dashurie dyshja duken të mrekullueshëm në prani të vajzës. /Kosovarja/