Marcos Alberti, një fotograf ka prezantuar projektin e titulluar “O Project” dhe premton që përmes tij të njihni seksualitetin femëror ashtu siç nuk e keni parë kurrë më parë.

Fotografi brazilian ka kapur fytyrat e grave para, gjatë dhe pas orgazmës dhe rezultati i tyre është ai që do shihni në këto foto.

Projekti paraqet katër foto që tregojnë përparimin e ndryshimeve të fytyrave të secilës grua ndërsa ajo arrin dhe rimëkëmbet nga një orgazmë.

Për t’i bërë fotot të shikueshme nga të gjithë dhe për të mos rënë pre e komenteve negative apo e raporteve, fotografi ka kapur vetëm pjesën nga mesi e sipër dhe jo më poshtë./InfoKosova/

Shiko Fotot: