Gresa Behluli me dy arusha për dore

Vajza e këngëtares së njohur Shkurte Fejzës, Gresa Behluli po vazhdon të përflitet mjaft shumë e sidomos pas martesës së saj tash e gati një vit.

Gresa Behluli po ashtu është vajza e parë që iu bashkangjit nënës si krahë për të kënduar së bashku, ani pse edhe Besiana, vajza tjetër kohë pas kohe lëshon ndonjë këngë solitistike.

Gresa shquhet për thjeshtësinë dhe çiltërsinë e saj që i reflekton në çdo paraqitje.

E tek sa ndodhet në Amerikë bashkë me nënën e saj Shkurten, ajo ështe parë të argëtohet e fotografohet me dy arusha te improvizuara.

Mbase tani është e rritur, por me siguri kjo pozë shkon veç sa për foto në rrjetet sociale, pasi që edhe mbishkrimi ka qenë si artistik.

“Me dy shoqet, shkruan Gresa krahë dy arushave”./Kosovarja/