Grimerja e famshme Kasumoviq merrë vëmendjen e të gjithëve

Sellma Kasumoviq është grimerja më e suksesshme shqiptare.

Ajo kujdeset për rregullimin e të famshmeve tona të cilat duken gjithmonë bukur dhe mjaftë unike.

Por përveç klientëve të saj, Sellma i kushton kohë edhe vetes duke bërë ndryshime të shumta në pamje.

Së fundmi ishte Kaci ai i cili e publikoj një imazh të Sellmës duke treguar ndryshimin që e ka bërë në flokë.

Bukurinë këtij imazhi ia shtojë më shumë kurora që e ka vendosur në kokë, duke u shfaqur si princeshë./Kosovarja