Gruaja e Albatritit ngrihet në vend

Prej kohësh kanë nisur të marrin vëmendjë mediatike edhe gratë e këngëtarëve, madje ato shpesh bëhen më të përfolura se vetë burrat e tyre të famshmë.

Ngjashëm ka ndodhur edhe me bashkëshorten e Albatrit Muçiqit, Egzonen.

Kjo e fundit është bërë pjesë e komenteve të gazetarëve të shoubizit që kur u lidh me të birin e Merites e Nysretit.

Sot, Egona hapëron sukseshëm në botën e biznesit dhe ndonëse është nënë e tre fëmijëve duket mjaftë bukur.

Në këtë foto ku ajo reklamon një fustan për shitje, ngjanë si kukull e ngrirë në vend.

Më i bukur fustani apo gruaja e Albatritit?