Gruaja e Besnik Tahirit ja uron Anites ditëlindjen me foto të “tynehershit”

Është krejt e kuptueshme që bashkëshortja e Besnik Tahirit dhe ajo e Ramush Haradinajt të kenë raporte miqesore.

Tahiri është një nga figurat më të njohura dhe porente të partistë së Ramush Haradinajt, të shoqit të Anites.

E, kjo e fundit sot feston ditëlindjen, andaj nuk kanë munguar një mori urimesh që kanë arritur në adresë të saj, shkruan “Kosovarja”.

Një urime krejt të veçantë për Aniten, e ka pasur edhe e shoqja e Besnik Tahirit, Nora, e cila urimin e saj e ka shoqëruar me një foto të përbashkët realizuar vite më parë.

Tek të dyja, ndryshimet janë të dukshme.