Gruaja e Dautit me gurë të çmuar sipër vetullave

Lola Haradinaj tanimë veç se njihet nga publiku shqiptar.

Ajo është gruaja e politikanit të njohur kosovar Daut Haradinajt dhe njëherit edhe kunata e Ramushit, shkruan “Kosovarja”.

Lola ka sjellë dje dy poza nga plazhi, por vëmendje mori pamja e saj e veçanërisht gurët e vendosur sipër vetullave.

A thua pse e bëri këtë gjë të tillë?