Gruaja e Enis Bytyqit paraqitet me një stil interesant

Enis Bytyqi është këngëtari që pëlqehet nga shumica e personave, si për profesionin që ka ashtu edhe për fizikun e tij.

Ai është një këngëtar që kohë pas kohë sjell projekte të shumta, me tekstet nga më të ndryshmet.

Këngëtari një fjalë përmendet shumë për bukurinë që ka, andaj edhe gjithmonë ka qenë qendër e vëmendjes.

Tani ai është i martuar dhe interes të njejtë ndjkeësit kanë edhe për gruan e tij.

E, në fotogragfinë e fundit çifti shfaqet të lumtur pranë njëri tjetrit ku vëmendje merr stili i veçantë i bashkëshrotes së tij. /Kosovarja/