Gruaja e Fatos Kryeziut një zonjë me klas

Fatos Kryeziu është aktor nga Prizreni, që u bë i njohur për publikun prej 10 vitesh përmes serialit të njohur “Kafeneja Jonë”.

Kryeziu, ka luajtur në shumë projekte, por ai që i dha famë, padyshim që është “Kafeneja Jonë” dhe roli i “Kokës”.

Fatos Kryeziu, gjithashtu është edhe këngëtar i rokut.

Ndër vite, ka prezantuar para publikut disa projekte muzikore, që kanë marrë pëlqimin e mases.

Pak është folur për jetën private të aktorit, megjithëse dihet se është i martuar dhe se është baba i tri vajzave.

Ju njohim me gruan e pashme dhe me klas të aktorit dhe këngëtarit të njohur./Kosovarja/