Web Analytics

Gruaja e Nexhatit bën dritë ne veshje tradicionale

Kjo verë ishte e mbushur me mbrëmje muzikore dhe dasma për Nexhat Osmanin, ndersa tani kur sezona ka perfunduar ai po i kushton mjaft shume kohe familjes se tij te bukur.

Nexhat Osmani kur është me gruan e tij pothuajse në çdo imazh nuk i mungon buzëqeshja, ai përveç jetës private, vazhdon të jetë emër i dalluar edhe në profesionin që ka.

Xhevahirja është tejet aktive në rrjete sociale, duke mos munguar me imazhe të bukura, ajo për ndjekësit vazhdon të jetë aktive, ku bashkë me familjen janë shpesh në krye të medieve rozë.

Në një imazh të fundit, shihet që ajo është meraklike edhe e veshjeve tradicionale duke shkëlqyer në dimi e jelek.

Se si duket e dëshmon pamja në vijim.

Shiko foton:

Nga rubrika