Gruaja e Sabri Fezjullahut qenka skoceze?

Sabri Fejzullahu është këngëtari kosovar i cili me këngët e tij, arrin që të mbajë publikun afër vetës, çdo ditë e më shumë.

Ai është i martuar me Nera Fejzullahun, me të cilën kanë një histori dashurie të rrallë, dhe e kalojnë shumë mirë mes vete.

Nera së fundi u bë pjesë e një programi në Instagram, i quajtur “Ethnicity estimate”.

Aty duhet të ngarkoni një fotografi tuajën, dhe programi ju bën një “test të ADN-së” dhe do të merrni një “vlerësim të përkatësisë etnike”.

Nera e ngarkoi foton e saj dhe në vendin e parë i doli etniciteti “Scottish”, që në shqip do të thotë “skoceze”.