Gruaja nga Gjakova ankohet se burri i vdiq nga pakujdesia e mjekëve, policia po e heton rastin

Rasti i vde.kjes së një qytetari në Spitalin e Gjakovës, është duke u hetuar, njofton Policia e Kosovës.

Sipas policisë, bashkëshortja e të nderit i cili ka vde.kur më 23 korrik, ka shprehur dys.hime se mjekët kanë neglizhuar ras tin e pacientit.

“Më 24.07.2020 ankuesja femër kosovare ka informuar se bashkëshorti i saj vi.ktima mashkull kosovar ka vde.kur më 23.07.2020, dhe shprehë dys.himin se vi.ktimës për shkak të neglizhencës dhe mosmarrëveshjes së stafit mjekësor, nuk i ishte ofruar trajtim mjekësor.

Ras ti është duke u hetuar”, thuhet në njoftimin e policisë.