Kjo grua nga Etiopia mban rekordin e Guinness-it për buzën më të madhe në botë.

Gruaja mban një pllakë e cila është afërsisht e madhe sa koka e saj.

Ajo ishte zbuluar nga një ekip që ishin duke bërë një dokumentar për Australinë.

“Ne ishim duke bërë turin tonë deri sa po shihnim udhërrëfyesit lokalë.

Atëherë na zunë sytë këtë grua dhe mbetëm të hutuar”, ka thënë Abrahem Joffe, kinematografist.

Pllaka e gruas kap 19.5 diametër.

Shiko Fotot:

Shiko Videon: