Habit Arjola Demiri, tregon se si u fut në sherr me ish burrin për Facebookun

Arjola Demiri ka treguar një nga sherret më të mëdha me ish-bashkëshortin e saj.

Sipas saj shkaku ishte Facebooku dhe nuk kanë folur një muaj kjo pas komenteve që aktorja merrte në Facebook.

Arjola ka shtuar se i ka kërkuar burrit të ndryshonte, por ai nuk e ka bërë, që nga ai moment ajo është shkëputur nga bashkëshorti bashkë me tre fëmijë.

Edhe më herët Arjola ka treguar në BB Vip se ish-burri i saj e ka tradhtuar.