Habit Bearti, kërkon hiq më pak se 1500 euro në muaj si trajner personal

Beart Rexhepi ishte konkurrent në sezonen e dytë të “Për’Puthen”, pas daljes nga ky spektakël ai ishte në qendër të vëmendjes për lidhjet e tij jo për ndonjë gjë tjetër

Bearti në aspektin profesional merret edhe me fitnes, ku në rrjete sociale ndan imazhe të ndryshme nga atje.

Së fundmi ai ka dalë me një ofertë të cilën e ka prezantuar në “InstaStory”.

Të gjithë ata që dëshirojnë që ta kenë trajner fitnesi Beartin dhe të ushtrojnë më të pesë herë në javë me të, duhet të paguajnë hiç më pak se 1500 euro.