Gjinekologia, Sara Twogood ka bërë një deklaratë, e cila ka zënë në befasi shumicën e femrave.

Ajo ka thënë se, pasi kanë kryer marrëdhënie femrat nuk duhet të veshin të brendshme.

Kjo për shkakun se organi intim “do të marrë ajër” dhe mundësitë për të marrë infeksione rriten më shumë.

Twogood ka këshilluar që femrat të veshin fustane ose pishama të lirshme.

Gjinekologia, Sara Twogood