Habit Hoxha Ahmed Kalaja, tregon a është haram të shkohet në Qendra Masazhi

Hoxhë Ahmed Kalaja i ftuar në emisionin Kojshia Shoë ndër të tjera ka treguar për veprime që janë dhe të tjera që nuk janë haram apo mëkat të bëhen.

Ai foli edhe për Qendrat e Masazhit duke iu përgjigjur pyetjes se a është haram nëse i vizitojmë ato!

Për ta kuptuar ndiqeni emisionin nga minuta 24:30sec!