Web Analytics

Habit ish banorja e BBVA, bën deklaratën e fortë

Në emisionin “Natën me Aulonën” , Sara Gjordeni ka zbuluar një realitet të papritur pas daljes së saj nga Big Brother VIP Albania.

Sara ka rrëfyer se, për shkak të zhgënjimit të thellë, ai ka vendosur të flasë hapur për përvojën e tij në shtëpi.

Ajo ka treguar se, ndryshe nga pritshmëritë, ka ndeshur mungesën e mbështetjes nga disa prej miqve dhe kolegëve të saj pas largimit nga emisioni.

Më tepër, ajo ka theksuar se disa prej tyre janë përfshirë në sulme personale ndaj saj, duke shkuar deri aty sa të shiten për ta sulmuar më tej.

Kjo deklaratë e forta e Sarës ka ngritur një valë reagimesh në rrjetet sociale dhe në media, duke nxjerrë në pah dinamikën komplekse të marrëdhënieve ndërbanore në botën e showbiz-it.

Nga rubrika