Habit Labi, vjen me një vallëzim interesant 

Këngëtari kosovar, Labinot Tahiri, ka nisur t’i mbajë mbrëmjet muzikore në çdo vend ku ka shqiptar.

Gjithashtu, ai është duke punuar edhe në krijimin e projekteve të reja.

Dashuria dhe respekti që merr nga fansat duket se e kanë ‘shtyrë’ të bëj edhe një vallëzim interesant, të cilin nuk e keni parë ndonjëherë.

I mbushur “full energji”, Labi paralajmëroi ndjekësit për agjendën e kësaj jave, ku pritet të krijojë atmosferë të paparë./Indeksonline/