Web Analytics

Habit nusja e Medës, vishet në dimi e jelek dhe duket si nuse e re

Lulja e Medës, një ikonë e njohur e shoqërisë dhe e botës së shoqërisë për shumë vite, ka shkaktuar një reagim të madh në media me pamjet e saj të fundit.

Ajo ka ndarë disa foto të bukura ku paraqitet me veshje tradicionale, duke kombinuar dimija dhe jelek, dhe pa hezituar të përdorë buzët e kuqe për të plotësuar pamjen e saj.

Meda, e shoqëruar nga bashkëshortja e saj bukuroshe, është përshtatur shumë mirë me këtë pamje, duke u bërë qendra e vëmendjes dhe shkaktarja e diskutimeve në shoqërinë e saj.

Shiko videon:

Nga rubrika