Habit Shefqet Krasniqi: tregon si kanë bërë fitnes përpara grat tona!

Hoxhë Shefqet Krasniqi i cili është shumë i njohur për audiencën mbarë shqiptare dhe të cilin e duan mjaftë shumë ka treguar se si kanë bërë fitnes përpara gratë tona.

Shiko minutën e 36./InfoKosova/