Halil Budakova: Kam parë ëndërr se unë do ta fitoj çmimin Oscar

Këtë javë n’Kosovë show mysafir ishin Merita e Halil Budakova, burrë e grua dhe njëherit aktor që të dy.

Përveç rrëfimit se si u njohën e u martuan dhe si filluan karrierën ata folën edhe për ëndrrat e tyre në kinematografi.

Halili tha që ka parë një ëndërr që një ditë do ta fitoj çmimin e madh Oscar.

Përgjigja e Shpëtimit ishte shume epike sa të qeshurat nuk u ndalën për disa minuta.