Halil Kastrati nën shoqërimin e Edi Ramës, dorëzon 16 çelësa për banorët e Lezhës

Humanisti, Halil Kastrati sot, së bashku me Kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama, me Zëvendës Kryeministrin, Arben Ahmetaj si dhe me Kryetarin e Bashkisë së Lezhës, Pierin Ndreu.

Kanë bërë dorëzimin e çelësave të 16 apartamenteve për banorët e Lezhës, të cilët të.rmeti i la pa strehim.

“Familjet i gazofshin, bamirës, Zoti kurrë mos ju humbtë”, ka shkruar ai.