Halla e saj i kushton poezi, ja si emocionohet Shyhrete Behluli

Këngëtarja Shyhrete Behluli është ndër më të dashurat këngëtare të muzikës popullore, shkruan “InfoKosova”.

Kësaj radhe është emocionuar shumë Shyhretja, për të është shkruar një poezi mjaftë e bukur nga halla e saj siç e quan Behluli.

Është një poete nga i njëjti fshat që vjen edhe Shyhretja, pra nga Mushtishti, ajo quhet Rrushe Behluli Sadiku.

Ndërsa në vargjet e saj e ka bërë protagoniste këngëtaren Shyhrete Behluli, ku kjo e fundit është emocionuar shumë dhe këtë emocion e ka ndarë me ndjekësit në Instagram.

Poezia thotë:

Legjendës së Mushtishtit (Shyhrete Behlulit)

I

Tuj pushu nën hije t’blinit

Flladi m’sjell një zë t’bilbilit

Kush shëron plagën e shpirtit

Veç Legjenda e Mushtishtit

II

Me të, dita fillon mbarë

Në çdo vend ku ka shqiptarë

Kënaqësinë na e dha sot

Përgjithmonë, bekoje Zot

III

Të gjithë brezat pa dallim

Për të janë, plotë admirim

S;e ndal dot ,,”DASMËN” e jetës

Vetëm famën lë pas vetes

IV

Mbi të s’bjen, as terri i natës

Ajo i jep ndriçim dhe flakës

Meteor në qiell t’pa anë

Me këngë ëmbëlsonë dynjanë

Rrushe Behluli-Sadiku 06.12.2019 Prishtinë

Si ju duket juve kjo poezi e hallës së Shyhretes?/InfoKosova/