Hashim Thaçi e ka sot ditëlindjen, nuk do ta besoni por kjo është mosha e tij

Ish-presidenti i Kosovës Hashim Thaçi, ka lindur më 24 prill të vitit 1968 në Burojë të Skenderajit.

Pra sot ai mbush 54 vjet.

Ditëlindja e 54-të e gjen atë larg vendit, familjes dhe miqve, pasi ish-presidenti i Kosovës ndodhet në Hagë që nga viti 2020.

Hashim Thaçi ka mbajtur poste të rëndësishme në institucionet e shtetit, ai ka qenë kryeministër dhe president i Kosovës.

Gjithashtu, Thaçi ka qenë edhe kryetar i Partisë Demokratike të Kosovës.