Hëngrën të dyja të njëjtën mollë, njëra mbijetoi e tjetra jo

Ju duhet të keni aftësi të jashtëzakonshme për të konsideruar veten si një agjenti special të FBI.

Kandidatët duhet të kalojnë shumë teste dhe t’u përgjigjen disa pyetjeve që mund të tregojnë nëse kanë potencial.

Ne ju sjellim këtë rast në mënyrë që të ndiheni si një agjent special.

Një vr as ,ëse seriale ftoi viktimën e rradhës në shtëpinë e saj.

Ato kishin darkuar së bashku dhe më pas vr as, ësja i ofroi një mollë viktimës.

Viktima tha se ajo tashmë ishte shumë e ngopur, kështu vasësja e ndau mollën në dy pjesë.

Që në kafshatën e parë e “mikesha” vd i,q.

Pyetje:

Nëse të dyja hëngrën nga e njëjta mollë, pse njëra prej tyre v d, iq dhe tjetra mbijetoi?

Përgjigjja:

Vasësja përdori një th ik,ë të veshur me he lm vetëm në njërën skaj.