Hetem Ramadani: CoronaVirusin e bënë në këtë mënyrë

Hetem Ramadani foli në emisionin “Kojshia Show” edhe për CoronaVirusin.

Ai tregoi se si nëpërmjet sateliteve dhe aeroplanëve shpërndajnë viruset.

Në minutën e 28 të emisionit ai spjegoi se si u bë coronavirusi sipas tij.