Hetem Ramadani: Presidentit Trump i dërgova zbulimin tim për ilaçin e CoronaVirusit. Ja çfarë më tha ai

Hetem Ramadani njihet edhe si mjek alternativ dhe mjekues i shumë njerëzve nga sëmundjet e rënda siç janë diabeti, kanceri e sëmundjet tjera.

Ai në emisionin “Kojshia Show” tregoi se si i ka dërguar një letër për zbulimin e tij presidentit të Amerikes Donald Trump.

Për të parë së çfarë i tha ai ndiqeni minuten e 20:20 të emisionit.