Hipnoterapeisti Fatmir Muçolli: Kam fol me shpirtin e komandantit Adem Jashari. Ja si arrita të flas me të!

Hipnoterapeisiti Fatmir Mucolli ishte mysafir në emisionin Kojshia Show.

Ai ngrehi disa teza të cuditshme dhe mistike në emision, duke pretenduar se ka arritur të flas me shpirtin e Komandatit Legjendar Adem Jashari.

Ndiqeni minuten e 32 të emisionit për ta parë se cfarë tha!

Shiko videon: