Hisen Berishen emocionohet shumë nga kjo këngë kushtuar atijë dhe Koshares. shikoni si reagon!

Hisen Berisha në emiisonin “Kojshia Show” u emocionua shumë, shkruan InfoKosova.

Komandanti u befasua nga një grup folkloristik me një kënge kushtuar Hisen Berishes dhe Koshares.

Për ta parë dhe dëgjuar këngën, ndiqeni minuten e 50:29 të emisionit./InfoKosova/

Shiko Videon: