Horoskopi kinez i lumturisë: Çfarë do t’ju sjellë viti 2021

Simbol i Vitit të Ri kinez është Miu, ndërsa ky vit do të jetë plot surpriza.

Sipas këtij horoskopi, viti fillon më 25 janar dhe besohet që miu i bardhë vjen me prosperitet, mirëpo gjithë 2021-a nuk do të jetë bash e suksesshme.

Viti do të jetë i veçantë për të gjithë ata të lindur në vitet e sundimit të Miut: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008.

Për ta ky është vit i ndryshimeve të mëdha.

Do të ketë mjaft vështirësi, mirëpo nëse do të jeni këmbëngulës “Miu” do t’jua shpërblejë me zemërgjerësi.

Ata që kanë lindur në vitet e sundimit të Dragoit 1928, 1940, 1952, 1964, 1976,1988, 2000 nuk duhet të rrezikojnë.

Viti i ardhshëm do t’ju kalojë në mënyrë të qetë dhe të qëndrueshme.

Ndani kohë për vete: udhëtoni apo merruni me pasionin tuaj të parapëlqyer.

Personat e lindur në vitin kinez të Gjarprit: 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001 është e domosdoshme që të heqin dorë nga shprehitë e këqija jetësore.

Personat e lindur në vitin e Majmunit: (1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, mund të presin që do të krijojnë vatrën familjare, të sigurojnë kulm mbi kokë, por mund të presin edhe bebe.

Viti 2021 do të jetë plot kënaqësi dhe momente të këndshme për të lindurit në vitin kinez të Qenit: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006 – këshillohen që lirisht mund të jenë të qetë. Ata mund të arrijnë çdo gjë, edhe pse nuk i presin ndryshime të mëdha.