Hoteli mes dy shteteve

Ekziston një hotel në botë që gjendet në mes të kufirit të dy shteteve.

Bëhet fjalë për Hotel Arbez, në bjeshkët mes Francës dhe Zvicrës. Hoteli gjendet në mes dy shteteve dhe lirshëm kalohet kufiri brenda objektit të hotelit.

Veçori është dhoma ku mund të kalohet muaji i mjaltit.

Dhoma e fjetjes dhe e ndenjës është në Zvicër, ndërsa banjo është në Francë.

Shiko Videon: