Hoti “godet” Kurtin: Unë nuk futem në teori konspirative

Kryeministri Avdullah Hoti është duke raportuar para deputetëve për dialogun me Serbinë dhe takimin e fundit në Bruksel, me presidentin serb, Aleksandër Vuçiq.

Në fjalimin e tij, Hoti u zotua se do të jetë shumë transpa rent në këtë proces.

Ndër të tjera, ai ka thum buar ish-kryeministrin Albin Kurti, duke thënë se ai nuk do të futet në teori konspirative me thi.ka mbi harta të territorit të Kosovës.

“Unë nuk do të futem në teori konspirative, me thi.ka e mbi harta mbi territorin e Kosovës”, ka thënë Hoti.