Hoti insiston në rritje të pagës minimale, tërheqjen nga Trusti si dhe rritjen e subvencioneve në bujqësi

Ish kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, njëherësh deputet i Lidhjes Demokratike të Kosovës ka publikuar një grafikon të çmimeve të disa produkteve esenciale.

Në këtë grafikon krahasohen shpenzimet e këtyre produkteve në vitin mars 2021 dhe mars 2022.

Hoti ka thënë se pikërisht kjo është arsyeja pse duhet urgjentisht të zbatohen masat, të cilat LDK i ka propozuar kur filloi të shfaqët kriza.

Postimi i plotë i Hotit: