Hoxha: Gruaja dhe burri janë të barabartë, pa gruan nuk do të kishe fe. Ja cila grua na mësoi fenë Islame!

Hoxhe Enis Rama foli për të drejtat e gruas dhe te burrit në fenë Islame.

Ai tregoi se ata janë të barabarte sipas fesë Islame.

Hoxha tregon se cila ishte gruaja e pare qe na mësoi fenë islame dhe tregoj për të drejtat e gruas në islam.

Shih videon nga minuta e 17!/Infokosova/