Hoxha nga Shqipëria jep lajmin e madh: Mjekët irakien zbulojnë ilaçin dhe vaksinën kundër koronavirusit

Një lajm i mirë është duke u dhënë në të gjithë botën, ku thuhet se mjekët irakien e kanë zbuluar ilaçin dhe vaksinën kundër koronavirusit, shkruan “InfoKosova”.

Nëpër të gjitha mediet irakiene është duke u dhënë lajmi në fjalë, ku ky lajm ka arritur edhe në vendin tonë.

Teologu i njohur nga Tirana, Ahmed Kalaja ka njoftuar të gjithë ndjekësit e tij me anë të disa postimeve që ka bërë në facebook, ku thotë: “Lajmi i madh për njerëzimin mbarë;

Mjekët irakien zbulojne ilaçin edhe vaksinën.

Allahu Ekber!

Zoti eshte me i madhi!

Lajmi zyrtar nga Ministria e Shendetesise Irakiene.”./InfoKosova/

Lajmi i madh për njerëzimin mbarë;Mjekët irakien zbulojne ilaçin edhe vaksinën.Allahu Ekber!Zoti eshte me i madhi! Lajmi zyrtar nga Ministria e Shendetesise Irakiene.

Gepostet von Ahmed Kalaja am Montag, 23. März 2020

Lajmi i madh për njerëzimin mbarë;Mjekët irakien zbulojne ilaçin edhe vaksinën.Allahu Ekber!Zoti eshte me i madhi! Lajmi zyrtar nga Mediat Zyrtare.

Gepostet von Ahmed Kalaja am Montag, 23. März 2020

Lajmi i madh për njerëzimin mbarë;Mjekët irakien zbulojne ilaçin edhe vaksinën.Allahu Ekber!Zoti eshte me i madhi! Skam kohë ta përkthej.Shërimi pas marrjes së dozës zgjat vetem katër ditë.Për popullin irakien do të jetë FALAS!!!

Gepostet von Ahmed Kalaja am Montag, 23. März 2020