Hoxhe Enis Rama: Kjo është arsyeja pse Zoti dikujt i dha më shumë të mira e dikujt më pak!

Hoxhe Enis Rama në emisionin “Kojshia Show” foli për shumë gjera dhe tema të cilat deri vonë për disa kanë qenë tema tabu.

Ai tregoi se pse Zoti dikujt i dha me shumë të mira e dikujt më pak!

Shikoni minutën e 11 në videon më poshtë dhe kuptoni më shumë./Infokosova/