Hoxhë Enis Rama -tregon a ekzistojnë Alienet

Hoxhë Enis Rama në emisionin Kojshia Show foli edhe për jashtëtokësorët apo siç i quajnë Alienet.

Në minuten e 24.10 të emisionit ai tregon se a ekzistojnë ata dhe ku gjenden.