“Hulku i Pakistanit”, njeriu më i fortë në botë, shikonii si e ndalon traktorin

Njihuni me Arbab Khizer Hayat, 25 vjeçarin i cili pohon se është njeriu më i fortë në botë.

Ai është vetëm 25 vjeç dhe është njeriu më i fortë në botë.

Njihuni me Arbab Khizer Hayat i cilësuar ndryshe si “Hulku” i Pakistanit.

Hayat është i aftë të ndalojë një traktor me litar, ndërkohë që mjeti tenton të lëvizë prapa.

Arbab, i cili konsumon 10 mijë kalori në ditë, thotë se do të bëhet një kampion në peshëngritje, transmeton InfoKosova.

“Qëllimi im është të bëhem kampion.

I jam mirënjohës zotit që më dha këtë trup,” shprehet Hayat për Daily Mail.

Shiko Videon: