Humoristi kosovar: Me tërë familjen do ta lë Kosovën, nuk mund të mbijetojmë këtu

Këtë javë n’Kosovë show të ftuar janë Mimoza Mustafa, Gold AG dhe Ardian Meholli.

Ky i fundit humorist i njohur për shikuesit kosovarë mes të tjerave ai tha që po behët gati ta lëshoj Kosovën me tërë familjen e tij për arsye që nuk po mund të mbijetojë me profesionin prej humoristi.

“Po do të qëndroj këtu deri sa të me del viza mua dhe familjes time”, tha Meholli.