I biri e kujton kështu Ismet Pejën në ditën e lindjes

Visar Peja është këngëtari i mirënjohur i muzikës popullore, që së fundi ishte i angazhuar edhe si prezantues.

Ai, prezantoj për një kohë emisionin shumë të shikuar me muzikë popullore live “Qejfe qejfe kjo dynja”.

Sot, Visari e ka kujtuar babain në Facebook dhe jo rastësisht, por sepse sot është dita e lindjes së ikonës së muzikës popullore Ismet Peja.

Ismet Peja ka ikur nga kjo botë duke lënë një repertar të mrekullueshëm të muzikës popullore.