I dashuri i saj i thotë këto fjalë për Rinën

Sin Boy publikoi disa imazhe bashkë me Rina Balajn.

Rina Balaj dhe Sin Boy po e shijojnë lidhjen e dashurisë, ndërsa nuk hezitojnë të sjellin imazhe të njëpasnjëshme bashkë.

Së fundi, Sin Boy ka publikuar disa fotografi nga një vizitë që bënë së bashku, ndërsa ia shtoi edhe disa fjalë dashurie.

“Unë jam i lumtur, kur ajo është e lumtur”, ka shkruar ai.

Për ndryshe, Rina Balaj dhe Sin Boy së fundi ishin të ftuar në një intervistë për “Mirage”, ku folën shumëçka rreth tyre.