I kanë fshehur prej nesh 100 vjet, shërojnë kancerin për disa ditë

Sëmundja më e rrezikshme e kësaj kohe është kanceri.

Miliona euro janë shpenzuar dhe shumë studime janë bërë në kërkim të ilaçit për këtë sëmundje.

Me aq sa dimë, përparim në këtë drejtim ende nuk ka.

Kompanitë farmaceutike thjesht nuk duan që ilaçet natyrale të dalin në dritë, për të rrezikuar preparatet e tyre.

Në këtë kontekst, hulumtimi në Universitetin në Kentaki rreth efekteve të farave të rrushit në shërimin e kancerit janë premtuese.

Ekspertët mjekësorë kanë zbuluar se farat e rrushit vrasin deri 80 për qind të qelizave kancerogjene.