I ndez 10,000 “fishekzjarre” përnjëherë, rezultati mahnitës

Një njeri deshi ta testoj se çfar ndodhë nëse i ndezë përnjëherë 10.000 fishekzjarre, transmeton InfoKosova.

Ai krijoi një platformë kur i bëri fishekzjarret që të ndizen të gjitha përmes një “fitili”.

Mos e provoni këtë edhe nëse ju duket interesante, pasi videoja është krijuar për arsye shkencore dhe argëtuese.

Shikojeni rezultatin kur ndizen 10,000 “petarde” përnjëherë: