“I nejta afër një njeriu me probleme mentale”, Graniti shokon me deklaratën për Fifin

Ka nisur spektakli i Big Brother VIP Albania, ku qysh në fillim Graniti ka lëshuar disa deklarata të forta për Fifin.

Banori i cili la shtëpinë javën e kaluar, ka thënë se ai zgjodhi t’i qëndronte afër një banoreje që kishte probleme mentale, duke iu referuar këngëtares.

“Graniti është kritikuar, por ai zgjodhi t’i qëndronte afër një personi që ka pasur probleme mentale, ku edhe e kemi parë që asaj i ka dalur gjak nga hundët dhe goja”, ishte deklarata e fortë e Granitit.

Derisa ai u shpreh se gëzohet që po e sheh tani Fifin të lumtur, e që në njëfarë mënyre ka gjetur ngushëllim tek Dj Dagz.