“I pafytyrë”, Shqipja nxjerr audio-incizimin që ‘demaskon’ Andin

Shqipja ka një mënyrë të papritur pas asaj që tha nëna e Andit për të.

Ish-protagonistja e “Përputhen”, Shqipe Hysenaj ka lëshuar “bombën” e radhës për Andin.

Javë më parë, e ftuar në një puntantë të “Përputhen” kishte qenë nëna e Andit, e cila kishte disa fjalë për Shqipen.

“Me Shqipen ka qenë më tepër për të provuar veten, për të parë reagimin e Teas se jo që kishte ndonjë gjë”, kishte deklaruar ajo.

Pas kësaj, reagoi e revoltuar Shqipja, e cila madje nxori edhe disa audio-incizime të Andit.

“Kush më ka njohur për aq pak sa më ka parë e di që unë familjen e kam të shenjtë dhe nuk dua që asnjë familje të cënohet.

Gjëja që më ka prekur më shumë është se si një prind cënon publikisht fëmijën e një prindi tjetër aq më pak kur është vajzë.

Edhe sikur djali i saj të ishte tallur me ndjenjat e një vajze absolutisht prindi i tij duhet të ishte kundër këtij gjesti të ulët”, shkruan ajo në njërin postim.

Me posht degjoni auto ingjizimet./lajmi