I shkoi 2 orë me vonesë në takim, Riniani nxehet keq me Jasminën

Takimi i Rinianit me Jasminën nuk nisi ashtu siç duhej pasi kjo e fundit shkoi dy orë me vonesë në takim.

Riniani nuk e fshehu nxehjen e tij duke i thënë: Shpresoj të kesh një justifikim të mirë për këtë se kam dy orë që pres dhe kemi punë të tjera.

“Ça bën kështu, nuk është e hijshme, nëse nuk ke interes për takimin se kuptoj pse jam këtu?” i tha Riniani- Jasminës.

Gjithashtu në studio ai tregoi se ishte shumë i nxehur megjithatë e fali./express