I shkruan Lotinës, A bën me t’marr për nuse

Lotina Haziri vajza e kryetarit të Gjilanit ka kthyer sërish fokusin kah vetja.

Kjo falë fotove tërheqëse që nuk po heziton ti ndajë me ndjekësit e saj.

Tek sa mbrëmë postoi një foto ku u shfaq në të kuqe duke vënë në fokus gjoksin, s’kishte si të mos merrë vëmendje, e këtë e thonë edhe ‘liket’ dhe komentet që i adresohen.

E njëri prej komentuesve i propozoi martesë, kështu duke shprehë dëshirën të bëhet dhëndër i Lutes.

Si zakonisht edhe kjo një pyetje në adresë të gabuar./Kosovarja/