I theu masat anti-Covid, flet Korab Jetishi pas arrestimit

Gjatë ditës së sotme (e shtunë) u raportua se është arrestuar një pronar i një lokali në Gjakovë, e që dyshohej se është Korab Jetishi.

Këngëtari ka pranuar se është arrestuar, duke theksuar se ka qenë një keqkuptim, pasi ishte organizuar një ndejë normale.

“Po është e vërtetë, më kanë arrestuar, më kanë mbajtur 24 orë, për shkak së ka qenë një keqkuptim, ka qenë një ndejë normale.

Kemi bërë shpallje që e kemi hapur lokalin, policia kanë menduar që ka qenë me të ftuar”.

“Thanë që na duhet t’iu dërgojmë në polici për të dhënë deklaratë dhe të rri aty sipas ligjit të Prokurorit.

Nuk ka të bëjë absolutisht asgjë me jashtë orarit”, është shprehur ai.