Tek secili ekziston një pikë e durimit dhe nuk duhet ta tejkalosh, transmeton InfoKosova.

Në këtë video tregohet një sherr i madh midis dy burrash, ku njëri i kishte ngacmuar gruan me fjalë – ndërsa tjetri mundohet ta ndalojë përsëri me fjalë.

Kur shihet se nga fjalët nuk kupton, ai e godet me një shishe në kokë dhe e rrëzon./InfoKosova/

Shikoni Videon: